Αποτοξίνωση εξ εγκλημάτων και ειδεχθών ειδήσεων

Estimated read time 1 min read

Η αγανάκτηση και το άγχος των ακροατών- θεατών των Τηλεοράσεων  τους έχει φέρει σε πλήρη απόγνωση, παρακολουθούντας  τις ειδήσεις πέραν του ότι μέγα μέρος τις αποφεύγει κλείνοντας τον διακόπτην. Η ψυχολογία των παρατηρητών είναι σε δραματικήν κατάσταση. Ανοίγουν τις τηλεοράσεις για να ενημερωθούν και κατακλύζονται από εγκλήματα  και κλοπές και βασανιστήρια σε όλους αλλά και σε ηλικιωμένες κυρίες. Το θυμικόν έχει περιέλθει στο ναδίρ. Τα εγκλήματα αντί να αναφέρονται μονολεκτικώς και χωρίς λεπτομέρειες γίνεται μία άνευ  προηγουμένου εκτενεστάτη περιγραφή αυτών από πλείστους ρεπόρτερς του ιδίου Σταθμού, μεγαλύτερη από αυτήν της δικογραφίας!!!  Και πολλές φορές  μηρυκάζουν τα αυτά όλοι! Σε τι θα ωφεληθεί το κοινόν από αυτές τις περιγραφές; Σε τίποτε απολύτως!! Μάλλον λαβήν για δημιουργίαν παρανομιών θα δώσει σε κάποιους!

Αν συμβεί κάποιον ατύχημα σε μαζικόν μέσον, γίνεται μία  εκτενής χρονολογική αναδρομή κενή περιεχομένου.

Αν δικάζεται υπόθεση εγκληματία  μας δίδουν καθημερινώς λεπτόν προς λεπτόν (καρέ – καρέ το αναφέρουν) τα διαμειβόμενα στην δίκην! Το μόνον που ενδιαφέρει το κοινον είναι η τιμωρία και τίποτε περισσότερον. Αν δεν υπάρχουν επαρκή εγκλήματα στην Ελλάδα δανείζονται από άλλην χώραν της Υφηλίου! Το έγκλημα να κυριαρχεί, πέραν του ότι αναφέρεται πάντα πρώτον παρά την υπάρχουσα δεοντολογίαν.

Κατ’ αυτάς δικάζεται ο διαβόητος φονιάς πάσσαρης. Όλα τα Κανάλια έχούν στείλει εκπροσώπους να περιγράψουν λεπτομέρειες!  Έχομεν κανένα όφελος;

Αυτήν την εβδομάδα που θα εισέλθει, ας σταματήσουν τελείως οι ειδήσεις γύρω από τα εγκλήματα. Να μη ακούσομεν κανένα όλην την εβδομάδα.  Σε ό,τι και αν αναφέρεται.

Επίσης καλόν θα είναι οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί να προσφέρουν περισσότερον εκκλησιαστικές ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδος κάθε βράδυ. Θα προσφέρουν μεγίστην ικανοποίηση  και θα γίνει και αποτοξίνωση από τα εγκλήματα!!!!!

Αν αποφεύγονται δε και οι προκλήσεις στο Αιγαίον, οι οποίες έχουν «τραλλάνει» τους Έλληνες. τόσον οι ρητορικές της τουρκίας που τις μεταδίδομεν με απερίγραπτον πλουσιότητα καθώς και τα πολεμικά πλοία στο Αιγαίον, τότε θα έχομεν εν τη πράξει θετικόν σημείον και αποχήν ψυχικών ανωμαλιών. Θα μας κατανοήσει κάποιος;;;;

Καλήν Ανάσταση

Μιχαήλ Στρατουδάκης

You May Also Like

More From Author