Νεκρός σε τροχαίο ο 22χρονος φοιτητής Νίκος Καραπάνος.

Estimated read time 0 min read

Σφοδρή μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων προκάλεσε μεθυσμένος οδηγός με έναν νεκρό, σημειώθηκε στις 5 το πρωί στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στο ύψος της Μαρίνας. Από την μετωπική σύγκρουση σκοτώθηκε ο οδηγός του ενός οχήματος, Νίκος Καραπάνος ηλικίας 22 ετών φοιτητής Ιατρικής και γιός της πρώην διευθύντριας του 7ου Γυμνασίου Πατρών Αικατερίνης Καραντώνη και του επίσης εκπαιδευτκού Κώστα Καραπάνου. Στο τροχαίο τραυματίστηκε σοβαρά ο συνεπιβάτης ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, επίσης φοιτητής στην Ιατρική,

Στο σημείο έσπευσε και η πυροσβεστική με 2 οχήματα και 6 άνδρες, οι οποίοι απεγκλώβισαν έναν τραυματία.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΥΤΑΝΕΩΣ

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών για την απώλεια του φοιτητή Νικολάου Καραπάνου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η είδηση του αδόκητου χαμού του πεμπτοετή φοιτητή του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου μας Νικολάου Καραπάνου, που τόσο πρόωρα και αιφνίδια έφυγε από κοντά μας σήμερα το πρωί, συνεπεία τροχαίου ατυχήματος, προκάλεσε τεράστια θλίψη στην ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Πατρών. Ο Νίκος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές του και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, που ήταν συνυφασμένα με τη βοήθεια και τη γιατρειά των συνανθρώπων του.

Ο 23χρονος Νίκος Καραπάνος, πέρασε τα μαθητικά του χρόνια στο 7ο Γυμνάσιο και στο 7ο Λύκειο Πατρών. Ήταν πολύ αγαπητός μεταξύ των συμφοιτητών και των φίλων του, φυσικά άριστος μαθητής και μεγαλωμένος με αρχές καθώς είχε περάσει στο Τμήμα Ιατρικής εκπληρώνοντας ένα όνειρο ζωής, προκειμένου να προσφέρει στον πάσχοντα συνάνθρωπο. Επίσης είχε και έναν μεγαλύτερο αδελφό, τον Λεωνίδα, ο οποίος είναι ειδικευόμενος γιατρός ορθοπεδικής στην Γερμανία.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΚΗΔΕΙΑ

Η νεκρώσιμος ακολουθία του εκλιπόντος θα τελεστεί την Κυριακή στις 2.30 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αποστόλου Παύλου στην Πάτρα και η ταφή του στο κοιμητήριο Ζαρουχλεϊκων.

Παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων να γίνουν καταθέσεις υπέρ του Συλλόγου «Η Κιβωτός της Αγάπης».

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours