Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας λόγω άσκησης αποχιονισμού

Estimated read time 1 min read

Λόγω διεξαγωγής άσκησης επιχειρησιακής ετοιμότητας και αποχιονισμού χειμερινής περιόδου 2015-2016, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 15.11.2015 και κατά τις ώρες 07.00΄-10.00΄, ως εξής:

Α) Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Ν.Ε.Ο.Αθηνών – Λαμίας από τη χ/θ 44,130 (Α/Κ Μαλακάσας) έως τη χ/θ 39,370 (Α/Κ Μαρκοπούλου), ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Β) Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο.Αθηνών – Λαμίας από τη χ/θ 39,400 έως τη χ/θ 40,500 ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

Γ) Απαγόρευση εισόδου των οχημάτων από το παράπλευρο οδικό δίκτυο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας στο τμήμα της από τη χ/θ 47,875 (Σ.Ε.Α. ΣΕΙΡΙΟΣ) έως τον Α/Κ Μαρκοπούλου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω Άσκησης, η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα θα πραγματοποιείται μέσω του δευτερεύοντος και παράπλευρου οδικού δικτύου της Ν.Ε.Ο.Α.Λ., με σημείο εξόδου τα Σ.Ε.Α. ΣΕΙΡΙΟΣ και σημείο εισόδου τον Α/Κ Μαρκοπούλου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στο παραπάνω οδικό δίκτυο κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours