Συνελήφθη 32χρονος στην Πάτρα για διάπραξη κλοπών με την μέθοδο της ανταλλαγής χαρτονομισμάτων

Estimated read time 0 min read

Συνελήφθη 32χρονος στην Πάτρα για διάπραξη κλοπών με την μέθοδο της ανταλλαγής χαρτονομισμάτων

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές σε καταστήματα και μια σε βάρος γυναίκας που κινούνταν πεζή

Ο δράστης με το πρόσχημα της ανταλλαγής χαρτονομισμάτων ονομαστικής αξία των 50 και 20 ευρώ με μικρότερης αξίας αφαιρούσε χρήματα και κινητά τηλέφωνα από τους παθόντες

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα, από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι ο 32χρονος τις τελευταίες δυο εβδομάδες, στην Πάτρα και σε χωριό της Αχαΐας, διέπραξε τέσσερις κλοπές σε καταστήματα και μια σε γυναίκα που κινούνταν πεζή, αφαιρώντας συνολικά δύο κινητά τηλέφωνα και (100) ευρώ περίπου.

Ο δράστης είτε πλησίαζε άτομα που κινούνταν πεζή, είτε εισέρχονταν ως πελάτης σε καταστήματα και με το πρόσχημα της ανταλλαγής χαρτονομισμάτων ονομαστικής αξία των 50 και 20 ευρώ με μικρότερης αξίας, αφαιρούσε χρήματα και κινητά τηλέφωνα.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών,μετέβησαν παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία του δράστη, όπου τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

You May Also Like

More From Author