Δ.Τ. Πέτρος Τατούλης «Δημιουργούμε το εκθεσιακό κέντρο της Νότιας Ελλάδας με τη στρατηγική μας συνεργασία με τη ΔΕΘ – HELEXPO»

Estimated read time 1 min read

Δ.Τ. Πέτρος Τατούλης «Δημιουργούμε το εκθεσιακό κέντρο της Νότιας Ελλάδας με τη στρατηγική μας συνεργασία με τη ΔΕΘ – HELEXPO»

 

Τη στρατηγική συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τον Οργανισμό της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης για την ανάπτυξη του εκθεσιακού θεσμού στην Πελοπόννησο ως σημείο αναφοράς της Νότιας Ελλάδας συμφώνησαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης με τον Πρόεδρο της ΔΕΘ – HELEXPO κ. Αναστάσιο Τζήκα κατά τη συνάντησή τους στην έδρα της Περιφέρειας την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019, παρουσία της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη κας Κωνσταντίνας Νικολάκου και του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή Οικονομικών της ΔΕΘ – HELEXPO κ. Αλέξη Τζαξιρλή και του συνεργάτη τους κ. Παρασκευά Παρασκευόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αφού τονίστηκε το εξαιρετικό δυναμικό της Πελοποννήσου στον τομέα της οικονομίας, συμφωνήθηκε η ΔΕΘ – HELEXPO να αποτελέσει το στρατηγικό σύμβουλο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην προοπτική τόσο της ανάπτυξης μόνιμης εκθεσιακής δομής, όσο και της διοργάνωσης περιφερειακών εκθεσιακών γεγονότων.

Τονίστηκε ακόμη ότι η περιφερειακή αρχή έχει με συνέπεια και επιτυχία διοργανώσει σημαντικά περιφερειακά εκθεσιακά γεγονότα, τα οποία έχουν την εμπιστοσύνη και τη στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου και τα οποία καταδεικνύουν την προοπτική ενός τέτοιου εγχειρήματος. Απ’ την άλλη πλευρά κοινή παραδοχή ήταν η διαπίστωση ότι μια τέτοια συνεργασία θα ενισχύσει το προφίλ του οργανισμού της ΔΕΘ – HELEXPO και θα αναπτύξει νέα πεδία δράσεων.

Το επόμενο χρονικό διάστημα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη, όπου και θα επισημοποιηθεί η σχέση αυτή με την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας.

 

You May Also Like

More From Author