Η Chiquita υποστήριξε τους αγώνες του Run Greece σε Αλεξανδρούπολη, Πάτρα και Ρόδο

Estimated read time 1 min read

Η εταιρεία πρόσφερε ενέργεια και τόνωση στους συμμετέχοντες στους αγώνες με τις μπανάνες Chiquita

 

Αθήνα, 28 Νοεμβρίου 2018 –  Η Chiquita, η αγαπημένη μπανάνα αθλητών και δρομέων υποστήριξε τους αγώνες Run Greece σε Αλεξανδρούπολη, Πάτρα και Ρόδο, που διοργανώθηκαν τον Οκτώβριο από τον ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τις τοπικές περιφέρειες. Η Chiquita βρισκόταν κοντά στους αθλητές που συμμετείχαν στις τρεις αυτές διοργανώσεις, για να τους προσφέρει μια πολύτιμη ώθηση ενέργειας με τις μπανάνες της και για να τους εμψυχώσει.

 

Στους τρεις αγώνες δρόμου, οι οποίοι ολοκλήρωσαν και τη φετινή διοργάνωση Run Greece, συμμετείχαν 8.200 αθλητές, οι οποίοι έτρεξαν σε αγώνες 5 και 10 χλμ, ενώ οι διοργανώσεις περιλάμβαναν και παιδικό αγώνα. Η Chiquita προσέφερε περισσότερες από 11.000 premium μπανάνες στους αγώνες των τριών πόλεων, τονώνοντας έτσι ενεργειακά τους αθλητές. Η μπανάνα Chiquita αποτελεί μια ιδανική επιλογή σνακ τόσο πριν, όσο και μετά την άσκηση και θεωρείται το φρούτο των αθλητών, αφού περιέχει πλήθος βιταμινών, αποτελεί σημαντική πηγή καλίου και προσφέρει άμεση και διαρκή αναπλήρωση ενέργειας, επαναφέροντας ταυτόχρονα και τα επίπεδα του γλυκογόνου των μυών.

 

Η Chiquita είναι Επίσημος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ και των αγώνων που διοργανώνονται από τον ΣΕΓΑΣ, Επίσημος Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, του Ημιμαραθωνίου Αθήνας και των αγώνων Run Greece, καθώς και Επίσημος Χορηγός της Ελληνικής Ομάδας Στίβου. Οι αγώνες δρόμου Run Greece διεξάγονται κάθε χρόνο σε 7 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, με την υποστήριξη της Chiquita που προσφέρει χιλιάδες μπανάνες σε όλους τους συμμετέχοντες.

 

 

– Τέλος –

Πίσω από το Μπλε Αυτοκόλλητο

Η Chiquita θέλει να έχει θετικό και σημαντικό αντίκτυπο εφαρμόζοντας τις αρχές της βιωσιμότητας σε όλες τις επιχειρηματικές πρακτικές της. Για να το επιτύχει, η Chiquita αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα του κοινού καλού για τους εργαζομένους της και τις οικογένειές τους, για τις κοινότητες, για τη βιομηχανία φρούτων σαν σύνολο, καθώς και για το περιβάλλον στο οποίο ζούμε όλοι.

Σχετικά με τη Chiquita

Οι μπανάνες Chiquita έχουν παρουσία στην ελληνική αγορά από τη δεκαετία του ’70 και μέχρι σήμερα αποτελούν τις πιο ποιοτικές μπανάνες της αγοράς και την Νο1 προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών. Εκτός από τις γνωστές σε όλους μπανάνες η Chiquita παράγει και εμπορεύεται ανανάδες. Υπό την ευθύνη της Chiquita στην Ελλάδα βρίσκονται οι αγορές των Βαλκανίων και της Κύπρου. Σκοπός της Chiquita είναι να κερδίζει τις καρδιές και το μυαλό των καταναλωτών δημιουργώντας επώνυμα και πάνω απ’ όλα υγιεινά προϊόντα. Σύμμαχος της Chiquita είναι η αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της ποιότητας που την διαφοροποιεί σε κάθε βήμα από την καλλιέργεια μέχρι τα προϊόντα της να φτάσουν στους καταναλωτές. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site: https://www.chiquita.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες:

Action Global Communication
Αγγελική Κιοφίρη
2107240160
angela.k@actionprgroup.com

 

You May Also Like

More From Author