Λαθρομετανάστης: Όσοι αναφέρουν την λέξη είναι ακροδεξιοί!!!

Estimated read time 0 min read

Όσοι χρησιμοποιούν την λέξη «λαθρομετανάστης» ανήκουν πολιτικώς στον ακροδεξιόν χώρον!!! Αυτό το ασύλληπτον, προκύπτει από τις θέσεις Βουλευτών του Σύριζα αναφορικώς με την λέξη! Και πως εξάγεται αυτό; Από ερώτηση που κατέθεσαν και ζητούν να απαγορευτεί η χρήση της λέξεως!! Το σκεπτικόν στην σχετικήν ερώτηση αναφέρει.

«Η χρήση του όρου αυτού είναι αδόκιμη, τόσο πολιτικά όσο και νομικά. Ανήκει στη σημειολογία και φρασεολογία ακροδεξιών πολιτικών χώρων με ξενοφοβικές συμπεριφορές και μίσος προς τη διαφορετικότητα. Προσβάλλει το τεκμήριο αθωότητας και την αξιοπρέπεια των ανθρώπων στους οποίους αναφέρεται. Ως εκ τούτου δεν πρέπει να έχει καμία θέση στον δημόσιο λόγο και ιδίως στη φρασεολογία του Δημοσίου. Όσον αφορά στη νομική πλευρά του ζητήματος, οι όροι ‘λαθρομετανάστευση’ και ‘λαθρομετανάστης’ δεν είναι σαφείς νομικά, που σημαίνει ότι δεν απαντώνται σε κανένα επίσημο έγγραφο της ελληνικής έννομης τάξης».

Το σκεπτικόν αυτό δεν υπάρχει δυνατότητα ανατροπής. Κάθε προσπάθεια μειώνει την νοημοσύνη του επιχειρούντος. Πρόκειται για προσβολή του νοήματος των λέξεων. Όταν τους χιλιάδες παρανόμως εισερχομένους καθημερινώς στην χώραν μας τους αποκαλέσομεν «λάθρομετανάστες», «προσβάλλομεν το τεκμήριον της αθωώτητας και την αξιοπρέπειαν των ανθρώπων αυτών»!!! ισχυρίζονται οι διώκτες της λέξεως!! Οι λαθρομετανάστες που μας καταληστεύουν καθημερινώς, μου μας βιάζουν, που ξυλοκοπούν αγρίως τις ηλικιωμένες γυναίκες, που τις σιδερώνουν με καυτό σίδερον στο πρόσωπον και άλλα φρικώδη, είναι αθώα πλάσματα. Ήρθαν στην χώραν μας για προσκύνημα στο Άγιον Όρος. Άρα λαθρομετανάστες είναι οι ευσεβείς προσκυνητές και οι νομοταγείς έποικοι!!

Ο Θουκιδίδης αναφέρει χαρακτηριστικώς. «Οι άνθρωποι για να δικαιολογήσουν τις επικριτέες πράξεις τους μετατρέπουν το νόημα των λέξεων». Και ο Επίκουρος, «Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν γελοίως τις λέξεις δίνοντάς τους άλλον νόημα εκτός αυτό που έχουν».

Τώρα που οι λέξεις έχασαν την έννοιάν τους και άλλαξαν σύριζα νόημα και πολιτικόν στρατόπεδον τίθεται το ερώτημα. Λέγοντας τις λέξεις.

Λαθρόβιος, Λαθρέμπορος, Λαθρεμπόριον, Λαθρεπιβάτης, Λαθροβοσκός, Λαθροκυνηγός, Λαθροθήρας, Λαθροϋλότος, Λαθρόχειρ, Λαθρογάμος, αυτομάτως ανήκομεν πολιτικώς στην άκραν δεξιάν!!! Οι λαθρέποικοι των πολιτικών Κομμάτων, είναι σίγουρα ακροδεξιοί!!

Ποία λέξις, συνωδά τη σχολιαζομένη, προσδορίζει στους Αριστερούς, στους Συριζαίους, στους Κεντρώους, στους Ποταμήσιους, στους Κιναλλίτες, στους Νεοδημοκράτες;;;

Πρόκειται για νεολογισμόν ο οποίος προσβάλλει βαναύσως την νοημοσύνην των Ελλήνων και θα πρέπει η σχετική πρόταση να απορριφθεί αυθωρεί και «εν τω μέλλοντι μηδενί χρήσθαι τούτο τω δράματι» για να θυμηθούμεν τον Φρύνιχον!!!

Μιχαήλ Στρατουδάκης

You May Also Like

More From Author