Νέο εστιατόριο «Το Μαγειρειό της Αγοράς» με ελληνική παραδοσιακή σπιτική κουζίνα

Estimated read time 0 min read

Ένα νέο μαγαζί άνοιξε στην Πάτρα με τίτλο: “Το Μαγειρειό της Αγοράς” με μαγειρευτά φαγητά. Λειτουργεί στην γωνία Αγίου Ανδρέου και Αράτου, στην ιστορική Αγορά Αργύρη, εκεί που άλλες εποχές ήταν η δημοτική αγορά, εκεί που στεγάζονταν τα κρεοπωλεία και ιχθυοπωλεία της παλιάς Πάτρας. Εκεί που οι μνήμες μας, συναντούν το σήμερα.

Όπως έγραψε ο εκ των ιδιοκτητών του Γιώργος Σιγαλός (πρώην αντιδήμαρχος) «τα φαγητά που τρώγαμε σπίτι μας, τα φαγητά που νοσταλγούμε, τα φαγητά που αγαπήσαμε. Φαγητά που θα μαγειρεύονται με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Το Μαγειρειό μας παραλαμβάνει κάθε μέρα, φρέσκο κρέας, κοτόπουλο, ψάρια, καθώς επίσης φρέσκα λαχανικά και φρούτα, από σταθερούς προμηθευτές και παραγωγούς της Αχαϊκής Γης.

Σας περιμένουμε κάθε ημέρα από ώρα 11:00 έως 19:00.

Επίσης : Με ένα τηλεφώνημα στο 2610243800, αναλαμβάνουμε καθημερινά την παράδοση των φαγητών μας στο σπίτι ή στην εργασία σας»!

Εκτός από τον κ. Σιγαλό, το «Μαγειρειό» έχει ιδιοκτήτες τον πρώην αντιδήμαρχο Αχιλλέα Γεωργακόπουλο και την Σοφία Λαλιώτη, κόρη του ιδιοκτήτη του «Φάρου» Χρήστου Λαλιώτη.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours