Cyanide 4, Dirty Roses Live in Patra – To Meros

Estimated read time 1 min read

Οι Cyanide 4, μετά την ολοκλήρωση των ηχογραφήσεων του 3ου τους δίσκου και λίγο πριν την κυκλοφορία του, βγαίνουν από τo studio για μια σειρά από “Restless” lives, με το νέο τους Line-up!
Για πρώτη φορά θα επισκεφτούν την Πάτρα, έχοντας μαζί τους στη σκηνή τους Πατρινούς Hard Rockers Dirty Roses!

Είσοδος: 5e

Showtime: 21:30

Cyanide 4:
Οι Cyanide 4 είναι ένα Hard Rock συγκρότημα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2008, συνδυάζοντας επιρροές από την 80s Glam σκηνή του Los Angeles αλλά και του νέου κύματος Rock’n’Roll των Σκανδιναβικών συγκροτημάτων των ημερών μας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, το συγκρότημα έχτισε ένα δυνατό fan-base στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, με την κυκλοφορία 2 δίσκων, του “Everyday is a Masquerade” το 2012 και του “Nekyia” το 2017 μέσω της Αμερικάνικου Label Perris Records, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε πολλές συναυλίες σαν headliners αλλά και σαν support act σε διάσημα συγκροτήματα όπως οι Scorpions, Bonfire, W.A.S.P., Lizzy Borden, Crashdiet, Over The Rainbow, Ten, κ.α.

Dirty Roses:
Dirty Roses:
Οι Dirty Roses είναι ένα Hard Rock/AOR 4-μελές συγκρότημα από την Πάτρα.
Ξεκίνησαν το 2018 και σύντομα κατάφεραν να κάνουν ένα μεγάλο αριθμό από live εμφανίσεις καθώς και να συμμετέχουν σε διοργανώσεις όπως το ‘Artware Festival’ και το ‘Darkest December’.
Ο ήχος του θυμίζει το Hard Rock των 80s και 90s και οι συνθέσεις τους χαρακτηρίζονται από τρομερή ενέργεια και δυναμισμό με ευφάνταστο στίχο και πρωτότυπες αλλαγές στα riffs που ετοιμάζουν τον ακροατή για rock θέαμα και άφθονο αλκοόλ! Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το πρώτο τους Demo, κάνουν το ντεμπούτο τους στη rock σκηνή της Πάτρας παρουσιάζοντας υπάρχον αλλά κι επερχόμενο υλικό από τον πρώτο δίσκο τους που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020.

Rock On!

You May Also Like

More From Author