Moral Corruption, Ephemeral Echoes, Ars Goetia, Refuser Live

Estimated read time 1 min read

Η GG Events Παρουσιάζει τους

MORAL CORRUPTION
Moral Corruption φτιάχτηκαν περίπου το 2012-13 στο Αγρίνιο.
Για να υλοποιηθεί το τρέχων line-up , πέρασαν αρκετά άτομα απο την μπάντα ,με νεότερο, τον μπροστάρη της, Ηλία Ζούνη.
Οπότε τους Moral Corruption τώρα αποτελούν οι, Μίνωας Μπαμπάτσικος στην κιθάρα, ο Άγγελος Σαμαράς στα drums , ο Θανάσης Ξηρός στο μπάσο και ο Ηλίας Ζούνης στα φωνητικά.
Η μπάντα μετρά αρκετές ζωντανές εμφανίσεις κυρίως σε Αγρίνιο ,Πάτρα και Αθήνα, με μεγαλύτερη την συμμετοχή τους στο επετειακό Schoolwave Festival το 2014, στην πλατεία νερού στο Φάληρο.
Ο ήχος του συγκροτήματος ειναι μια μίξη απο deathcore, metalcore, groove και progressive ακούσματα οπότε δεν θα μπορούσε κανείς να τους χαρακτηρίσει με κάποια συγκεκριμένη «ταμπέλα».
Ύστερα απο απουσία 1,5 περίπου χρόνου (μέσα 2015-τέλη 2016), τον Οκτώβριο του 2017 κυκλοφορούν το πρώτο τους EP, με τίτλο ‘DIVIDED’ το οποίο αποτελείται απο 5 κομμάτια συμπεριλαμβανομένου του Ιntro. Είναι διαθέσιμο σε digital μορφή , σε πλατφόρμες όπως το YouTube, τo SoundCloud και το BandCamp και εχει λάβει ιδιαίτερα θετικές κριτικές με κατά μέσο όρο rating 78/100, απο σελίδες όπως το RockHard.gr και το RockOverdose.gr .Επίσης , είχε παρουσιαστεί στο τεύχος Φεβρουαρίου 17’ του έντυπου περιοδικού METALHAMMER GREECE στην στήλη ‘Η κίνηση του μήνα’.
Η μπάντα πλέον έχει ολοκληρώσει την σύνθεση του ντεμπούτου άλμπουμ της και βρίσκεται στην διαδικασία των προπαραγωγών του. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του παραμένει ακόμα άγνωστη αλλά αναμένεται να ανοινωθεί σύντομα.

Εphemeral Echoes

Οι ”Ephemeral Echoes” είναι μία Atmospheric Post Rock μπάντα που σχηματίστηκε στην Πάτρα το 2017 από τον Χρήστο Γρηγορίου και τον Αλέξανδρο Τζαμαλή.
Για δύο συνεχόμενα χρόνια επικεντρώθηκαν στην ηχογράφηση υλικού, έως ότου δημιούργησαν έναν ήχο που απεικονίζει την αναζήτηση, την θλίψη, τον πόνο και το ξέσπασμα μέσα από βουβά Post μονοπάτια.
Η μπάντα αποτελείται από τον Θοδωρή Δασκαλόπουλο στα ντράμς τον Δήμο Κόντο στο synthesizer, τον Αλέξανδρο και Χρήστο στις κιθάρες.
Σήμερα οι ”Ephemeral Echoes” έχοντας full line up, βρίσκονται στο studio ηχογραφώντας το πρώτο τους EP με τίτλο ‘Ephemeral Echoes’ , ενώ ταυτόχρονα διατηρούν το ταξίδι τους στην ζωντανή μουσική σκηνή.

Ars Goetia

Οι Ars Goetia είναι ένα Blackened Death Metal συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2017 στην Αθήνα.
Πλέον αποτελείται από τους: Chris Woldren στη φωνή, Άρη Μαστρόκαλο και Νίκο Μπικάκη στις κιθάρες, Δημήτρη Αργύρη στο μπάσο και Γιάννη Δράκο στα ντραμς.
Αυτή τη στιγμή ετοιμάζουν το πρώτο τους EP ενώ έχουν ήδη κυκλοφορήσει ένα single τον περασμένο Ιούνη!

Refuser

Οι Refuser σχηματίστηκαν το 2015 στην Πάτρα, ο ήχος τους κινείται στα κλασικά heavy metal μονοπάτια και έχουν σαν σκοπό, στο άμεσο μέλλον, την ηχογράφηση του πρώτου τους δίσκου.

Τιμή εισιτηρίου: 3 ευρώ
—————————————————————————————–

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
• GG Events: ggeventspatras@gmail.com / τηλ.: +30 6980579777 (Γιώργος Σταματόπουλος)
———————————————————————

You May Also Like

More From Author