Arcadian Child w. Sailor’s Daughter, Tom Yosi and Paraphernalia

Estimated read time 1 min read

Η GG Events παρουσιάζει τους:

Arcadian Child

Λίγο μετά την κυκλοφορία του δεύτερου τους δίσκου “Superfonica” κι’ έχοντας ήδη καταθέσει εντυπωσιακά δείγματα ζωντανών εμφανίσεων στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Μεγαλονήσου, οι Arcadian Child ανεβάζουν την ιδιόμορφη ψυχεδελική τους κατάνυξη στην Πάτρα.

Ψυχεδελικοί, ωμοί και υποβλητικοί, οι Arcadian Child δημιουργούν ένα πολυσυλλεκτικό αμάλγαμα rock, έντασης και κάθαρσης ξεκινώντας από τις ανατολίτικες ρίζες και καταλήγοντας στις παρυφές του δυτικού psych. Το ντεμπούτο τους “Afterglow” κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβρη μέσω των καλιφορνέζικων Ripple Music & Rogue Wave Records, ενθουσιάζοντας κριτικούς αλλά και το αναπτυσσόμενο νέο-ψυχεδελικό κοινό.

Sailor’s Daughter

Οι Sailor’s Daughter δημιουργήθηκαν τυχαία. Η ανάγκη να εκφραστούν, τους έφερε σε ένα προβάδικο να τζαμάρουν ασταμάτητα. Μεταξύ τους λένε ότι παίζουν κάτι σε space alternative fuzzy psychedelic post rock, όμως κανείς δεν ξέρει πραγματικά. Έχοντας αρκετές ζωντανές εμφανίσεις στο βιογραφικό τους, ετοιμάζονται να εκπληρώσουν τους πρώιμους στόχους τους: Να ηχογραφήσουν και να περιοδεύσουν δηλαδή!
Κλείνοντας το 2018, τον Δεκέμβριο θα περιοδεύσουν πλάι στους Κύπριους Arcadian Child επί ελληνικού εδάφους, προετοιμάζοντας το έδαφος για ένα ακόμη πιο δημιουργικό και πολυάσχολο 2019.

Special Guests: Tom Yosi, Paraphernalia

damage: 4 euros

You May Also Like

More From Author