Το Steak Bar γιορτάζει τον Άγιο Ανδρέα με τους ΕU7A επί σκηνής

Estimated read time 1 min read

μέρα γιορτινή η 30η Νοεμβρίου για την Πάτρα και το Steak Bar στο Royal Theater φιλοξενεί στη μουσική σκηνή του τους ευ7α (ευτά).

Πρόκειται για ένα δίδυμο, που διανύει τον τρίτο χρόνο των live εμφανίσεών του στην πόλη, αποτελούμενο από δύο αρμονικά δεμένες φωνές και μία κιθάρα, που αντικαθιστά ισάξια μία ολόκληρη μπάντα από μουσικούς…

Ο Τάκης Σταυρόπουλος (φωνή-κιθάρα) και η Εύα Σταθοπούλου (φωνή) αγαπούν τη μουσική σε όλο της το φάσμα. Για το λόγο αυτό, δεν περιορίζονται σε κάποιο συγκεκριμένο είδος, αλλά τραγουδούν τα πάντα, συνδυάζοντας με πολύ ιδιαίτερο τρόπο κομμάτια εκ διαμέτρου αντίθετα.

Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα δυναμικό, διασκεδαστικό και ευαίσθητο ταυτόχρονα, με επιρροές από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές τόσο στο ελληνικό, όσο και στο διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα.

Από Frank Sinatra, Annie Lenox, Muse και Christina Aguilera μέχρι Χάρις Αλεξίου, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Αντώνη Βαρδή, Μελίνα Ασλανίδου και πολλούς άλλους… οι μουσικές επιλογές των ευ7α είναι βέβαιο ότι θα κάνουν τη βραδιά ακόμα πιο γιορτινή!

Info
Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018
Ώρα έναρξης: 22.00
Eίσοδος ελεύθερη
Κρατήσεις: 2610 310120

Royal Theater
Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα
www.royaltheater.gr

You May Also Like

More From Author