ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Estimated read time 0 min read

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Ακράτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, ένας 58χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ακράτας, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δεκαοκτώ μηνών και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ, για παράβαση του νόμου περί έκδοσης επιταγών.

Σύλληψη ανήλικου για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ανήλικος ημεδαπός, διότι ενεργώντας από κοινού με δυο ακόμα ανήλικους, που αναζητούνται, εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία 65χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν διάφορα τιμαλφή, συνολικής αξίας 3.000 ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν πέντε ναρκωτικά δισκία, που κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 41χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 41 εκατοστών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο 41ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, στο ύψος της Νέας Μανωλάδας, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 47 και 31 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους 2,8 γραμμαρίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι λίγη ώρα νωρίτερα με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσε από πάγκο καταστήματος το κινητό τηλέφωνο μια ημεδαπής.
Επισημαίνεται ότι το κλεμμένο κινητό βρέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο 66ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, στο ύψος της Ρίγανης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

You May Also Like

More From Author