Υπουργός διεμαρτυρήθη ποτέ για τα βασανιστήρια των Ελλήνων;;

Estimated read time 0 min read

Τους βλέπομεν μάλλον αλλαζωνικούς και πάντα εύχαρεις, να εισέρχονται στην αίθουσαν του Υπουργικού Συμβουλίου για να συσκεφθούν και να λάβουν αποφάσεις επί του οικονομικού μέλλοντος της Ελλάδος, των σχέσεων μετ΄ άλλων κρατών, αλλά και για την ευμάρειαν των κατοίκων. Άλλωστε γι΄ αυτόν εξελέγησαν, ώστε να υπηρετούν την Ελλάδα μετά σθένους, παρρησίας και ευθυφροσύνης.

Εκάστην φοράν που συσκέπτονται, έχει προηγηθεί κάποια δραματική ληστεία σε οικίαν ηλικιωμένων ή μη, έχουν δαρεί ανηλεώς οι ληστευόμενοι, έχουν μαχαιρωθεί, έχουν δεθεί χειροπόδαρα, έχουν φιμωθεί, αιμορραγούν αλλά δεν δύνανται να καλέσουν σε βοήθειαν. Άλλοι σφαγιάζονται ως πασχαλινοί αμνοί. Τράπεζες αλώνονται, καταστήματα «λαχανεύονται», μηχανήματα αυτομάτου πληρωμής αρπάζονται, χρηματοκιβώτια βαρέα κλέπτονται από επιχειρήσεις και πάσης μορφής απειράριθμα ανομήματα συμβαίνουν καθημερινώς και σε εκτεταμένην κλίμακα. Άτομα συλλαμβάνονται ως όμηροι, άλλοι σφαγιάζονται ως κοτόπουλα, άλλοι παραβιάζουν θρασύτατα τους κανόνες οδηγήσεως αφανίζοντας ανθρώπινες ζωές. Γενικώς ο Ελληνικός πληθυσμός βιώνει μίαν φρικιαστικήν, τρομακτικήν, ανυπεράσπιστην ζωήν, καταδιωκόμενος συνεχώς από λαθρέποικους στο σύνολον, οι οποίοι αφικνούνται ανεμποδίστως, για να σκοτώνουν και να ληστεύουν μάλλον ανεξέλεγκτοι!!

Όλα αυτά τα γνωρίζουν και τα βλέπουν στις τηλεοράσεις οι Υπουργοί;;;;

Ερωτώ ως κατατρεγμένος και κατατρομαγμένος πολίτης.

Διεμαρτυρήθη ποτέ Υπουργός εντός του Υπουργικού Συμβουλίου για τα φρικτά βασανιστήρια που βιώνουν οι Έλληνες; Εξέφρασε την απόλυτην ανησυχίαν του για το μέλλον των Ελλήνων; Του απήντησε ο Πρωθυπουργός και οι καθ΄ ύλην υπεύθυνοι Υπουργοί τι μέτρα έλαβαν για άμεση προστασίαν των δεινώς και ανηλεώς καταδιωκομένων και ραβδιζομένων Ελλήνων; Αν δεν έλαβεν απάντηση κτύπησε την χείραν του επί της τραπέζης του υπουργικού Συμβουλίου και να φωνάξει ότι «ζητώ άμεση προστασίαν των πολτών»;; Μάλλον δεν έγινε ποτέ κάτι ανάλογον διότι όλοι φροντίζουν την παραμονήν στον θώκον και την επανεκλογήν ως «καλά παιδιά». Άγνωστον επίσης αν συζητούνται τα δράματα των Ελλήνων στο υπουργικόν Συμβούλιον. Η αδυναμία αντιδράσεως οφείλεται και στην λανθασμένην συνταξιοδότηση εκ του βουλευτικού αξιώματος, κάτι που πολλάκις έχομεν προτείνει να καταργηθεί, αλλά αποφέρει παχυλά οφέλη και δεν θίγεται.

Καίπερ άδικον γίνεται πράξις κατά το δή λεγόμενον.

Μιχαήλ Στρατουδάκης

You May Also Like

More From Author