‘ Η Κάλλας μέσα απο την μουσική και τα λόγια της ‘

Estimated read time 1 min read

Σαν ελάχιστο φόρο τιμής στην υπέρτατη Ντίβα, στις 29 Δεκμβριου, το μουσικό σχήμα ‘Musica del Cuore’ θα παρουσιάσει ενα αφιέρωμα για τα 40 χρόνια απο το θάνατο της Μαρίας Κάλλας στο Λιθογραφείο
Το σχήμα ‘Musica del Cuore’ αποτελείται από την μέτζο σοπράνο Monica Minarelli, τη σοπράνο Antonella Orefice και τον πιανίστα Neville Jason Fahy ο οποίος έχει και την καλλιτεχνική επιμέλεια του αφιερώματος.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα ερμηνευτούν άριες από ρόλους που άγγιξε με μοναδικό τρόπο η Καλλας (Norma, Tosca, Violetta, Lucia, Carmen κλπ) καθώς και intermezzi από όπερες που ερμήνευσε (Cavalleria Rusticana, Manon Leacaut κλπ). Κατά την διάρκεια της συναυλίας θα υπάρχει προβολή βίντεο και φωτογραφικού υλικού αναδεικνύοντας διάφορες πτυχές της τέχνης και λαμπερής προσωπικότητας της.

Σαν φινάλε θα παρουσιαστεί η σύνθεση του Neville Jason Fahy ‘Inno a La Divina’ σε στοίχους της Monica Minarelli και του ιδίου.
Το συγκεκριμένο αφιέρωμα παρουσιάστηκε στις 16 Σεπτεμβρίου (ημέρα επετείου σαράντα χρόνων απο το πέρασμα της στην αιωνιότητα) στο Πολυχώρο του Μεγάρου,
Εχει ταξιδέψει στην Ελβετία (5 Δεκεμβριου) και τον Ιανουάριο θα παρουσιαστεί και στην Ιταλια. 

You May Also Like

More From Author