ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Estimated read time 1 min read

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

 

Σύλληψη δύο  ημεδαπών για κλοπές δικύκλων  

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 25 και 35 ετών, διότι χθες τα ξημερώματα στην Πάτρα και στο Αίγιο, αφαίρεσαν ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο και μια δίκυκλη μοτοσικλέτα. Στην κατοχή των δραστών οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 2.100 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Τα δυο δίκυκλα βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

 

 

Σύλληψη  δύο αλλοδαπών

για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών

 

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, δυο αλλοδαποί, υπήκοοι Μπανγκλαντές, ηλικίας 24 και 32 ετών, διότι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων νομίμου παραμονής τους στην χώρα μας.
Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή  

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Ρίο, από αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αεροβόλο λειτουργικό όπλο, τύπου τυφεκίου.

 

 

Σύλληψη  αλλοδαπού για παράβαση του Νόμου Περί Αλλοδαπών

 

 

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι από τον έλεγχο των στοιχείων του προέκυψε ότι διέμενε παράνομα στη Χώρα.

 

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

 

Σύλληψη ημεδαπού   με ένταλμα

 

 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στη Σκουρτού Ξηρομέρου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αγρινίου για κλοπή, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απάτη.

 

 

Σύλληψη ημεδαπού

για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στα Σιταράλωνα Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, ένας 86χρονος ημεδαπός, ο οποίος οδηγώντας στερούμενος άδειας ικανότητας οδηγήσεως, επιβατηγό αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών με εγκατάλειψη.
Ανεύρεση πτώματος 

 

 

Χθες το πρωί, στο Μενίδι Αμφιλοχίας, βρέθηκε από λουόμενους και ανασύρθηκε από τη θάλασσα, ένας 45χρονος ημεδαπός, ο οποίος διεκομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Αμφιλοχίας.

 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

 

 

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στο 60ο χιλιόμετρο της Ιονίας Οδού, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε όχημα του, βρέθηκε ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης και μικροποσότητα της ίδιας ουσίας.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ 

 

 

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή και για Νομοθεσία περί αλλοδαπών

 

 

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλγερίας, διότι χθες το βράδυ, στη Ναύπακτο, αφαίρεσε από αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 43χρονης ημεδαπής, την ατομική της τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των -1.900- ευρώ και προσωπικά της έγγραφα. Από τον έλεγχο των στοιχείων του δράστη προέκυψε ότι παρέμενε παράνομα στη Χώρα, ενώ το χρηματικό ποσό που αφαίρεσε βρέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα.

 

 

You May Also Like

More From Author