ASHTANGA VINYASA YOGA WORKSHOP ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ

Estimated read time 1 min read

Είναι χαρά και τιμή μας που έρχεται στην Πάτρα να διδάξει για πρώτη φορά, μια τόσο αφοσιωμένη στην πρακτική και καταξιωμένη παγκοσμίως, δασκάλα της Ashtanga Yoga.

H Μαρία Τσάκωνα έχοντας 25 χρόνια πρακτικής, είναι η μοναδική Certified Ashtanga Yoga Teacher στην Ελλάδα, εξουσιοδοτημένη από το KPJAYI Org, τον πυρήνα της Ashtanga Yoga στο Mysore της Ινδίας, να διδάσκει και τις Advance σειρές της Ashtanga Yoga. Ακόμη είναι μεταξύ των έξη Certified Ashtanga Teachers σε όλη την Ευρώπη σύμφωνα με το επίσημο site της KPJAYI Org https://kpjayi.org/teachers-directory/europe

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Παρασκευή 01 Ιουλίου 2016

6-8.30 μ.μ. Ashtanga Vinyasa Yoga – Καλωσόρισμα και ήπια πρακτική με χαιρετισμούς, όρθιες, σειρά τελειώματος, αναπνοές και χαλάρωση. Ομιλία/συζήτηση για την αυθεντική ιστορία και διαδοχή, parampara, της Παράδοσης της Ashtanga Yoga, από τον Shri Tirumalai Krishnamacharya, στον Sri K. Pattabhi Jois μέχρι τον Sri R. Sharath Jois. Ομιλία για τα γιάμας και νιγιάμας, και πόσο σημαντικά είναι στην πρακτική και την ζωή μας.

Σάββατο 02 Ιουλίου 2016

9-11 π.μ. Ashtanga Vinyasa Yoga – First Series – Lead Class. Καθοδηγούμενη στα Σανσκριτικά Πρακτική, έτσι όπως ασκείται στο Sri K. Pattabhi Jois Ashtanga Yoga Institute – Mysore India

6-8.30 μ.μ. Σεμινάριο πάνω στις πιο σημαντικές asana της Πρώτης Σειράς. Ανάλυση ασάνων πρώτης σειράς, που παρουσιάζουν αυξημένο βαθμό δυσκολίας και πως μπορούμε να τις προσεγγίσουμε.

Κυριακή 03 Ιουλίου 2016

9-11 π.μ. Ashtanga Vinyasa Yoga – First Series – Lead Class. Καθοδηγούμενη στα Σανσκριτικά Πρακτική, έτσι όπως ασκείται στο Sri K. Pattabhi Jois Ashtanga Yoga Institute – Mysore India

6-8.30 μ.μ. Σεμινάριο πάνω στις κάμψεις προς τα πίσω, που αποτελούν και ένα από τα κύρια θέματα της Δεύτερης Σειράς. Ομιλία/εμπειρίες/συζήτηση με την Μαρία Τσάκωνα, μια Δασκάλα που έχει μαθητεύσει 25 χρόνια, στην Ινδία, δίπλα στον Sri K. Pattabhi Jois και τον Sri R. Sharath Jois.

Εισφορά Συμμετοχής:

Πλήρης συμμετοχή και στις 5 τάξεις: 80Ε
Συμμετοχή μόνο Σάββατο και Κυριακή 65Ε
Συμμετοχή μόνο Σάββατο ή Κυριακή: 40Ε
Συμμετοχή ανά τάξη: 20Ε

Σε όσους παρακολουθλησουν όλο το Σεμινάριο, θα δωθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, παρακαλούμε όπως μέσω fb, στο τηλέφωνο 6944372221 ή σε επικοινωνία με το Fitathlon, δηλώσετε έγκαίρως συμμετοχή.

You May Also Like

More From Author