Κορυφώνεται το δράμα του Νίκου και της Τασίας Νικολοπούλου

Estimated read time 0 min read

Κορυφώνεται το δράμα του Νίκου και της Τασίας Νικολοπούλου. Η κόρη τους Νίκη, 16 ετών, νοσηλεύεται σε μη αναστρέψιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.
Η Νίκη εκ γενετής αντιμετώπιζε πρόβλημα, καθώς ανήκει στο φάσμα του αυτισμού. Οι γονείς της όλα αυτά τα χρόνια το αντιμετώπισαν με συνέπεια και αφοσίωση, εξασφαλίζοντας στην κόρη τους κάθε τι που απαιτούσε η φύση της κατάστασής της και προσφέροντάς της την υψηλότερη δυνατή ποιότητα ζωής. Την είχαν εντάξει σε εκπαιδευτικές δομές και μεριμνούσαν ώστε να ασκείται και να ψυχαγωγείται.
Μολονότι το κορίτσι δεν αντιμετώπιζε κανένα άλλο πρόβλημα παθολογικής τάξεως, την περασμένη Κυριακή εκδήλωσε πνευμονικό οίδημα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί υπέστη καρδιακή προσβολή. Αποτέλεσμα ήταν να προκύψει ανήκεστη εγκεφαλική βλάβη. Ήδη από χθες οι γιατροί σήκωσαν τα χέρια ψηλά κι ενημέρωσαν την οικογένεια ότι εξέλιπε πάσα ελπίδα.
Στις δύσκολες αυτές ώρες παρηγοριά για τον Νίκο και την Τασία είναι η σκέψη πως έκαναν για το άτυχο παιδί τους τα πάντα, αλλά και πως απόλαυσαν από την πλευρά της αγάπη και χαμόγελο, στις πολλές, πολλές φωτεινές στιγμές που έζησαν παρέα.

You May Also Like

More From Author